Doggystick - Älykäs hammasharja koiralle - DoggybrushDoggystick - Älykäs hammasharja koiralle - DoggybrushDoggystick - Älykäs hammasharja koiralle - Doggybrush

Doggystick - Älykäs hammasharja koiralle - Doggybrush

€15,49


Arvioitu toimitus

ma, 22 elo - ke, 24 elo

8-10 työpäivää
Näytä kaikki tämän tuotemerkin tuotteet

Trade Max

Tuotteen kuvaus

MATERIAALI: koiran hammasharja on valmistettu luonnonkumista, ei vahingoita koiran ikeniä ja terveyttä. Tämä pehmeä materiaali saa koiran ikenet tuntumaan mukavalta.
TIETEELLINEN SUUNNITTELU: tieteellisesti sovitettujen siveltimen pisteiden tiheys on korkea. Koiran tassun muotoinen pitojalka saa koirat tarttumaan tuotteeseen tiukemmin. Harjaspään pituus on pidempi kuin kaikki saman kokoluokan tuotteet markkinoilla. Siinä on 5 riviä harjauspisteitä, jotka puhdistavat koiran hampaat kaikkiin suuntiin.
HELPPO PUHDISTAA: Kumimateriaali on helppo puhdistaa mukana tulevalla pienellä siveltimellä. Koiran hammasharja on parempi puhdistaa ennen käyttöä ja käytön jälkeen.
MONITOIMINTO: Laita vain hammastahnaa tai koiranpennun suosikkikappaletta vinkuvaan hammasleluun ja anna sen tehdä koko harjaus.
100 % tyytyväisyystakuu - 12 kuukauden takuumme ja ystävällinen asiakaspalvelu takaavat tyytyväisyytesi meille ensisijaisena prioriteettina.
Koirille 1-40LBS (vihreä) Tuotteen ominaisuudet:

1) 100% elintarviketurvallisia, korkealaatuisia päivitysmateriaaleja. Luonnon kestävä kumi on kestävämpi, jota koiran puremat eivät helposti tuhoa. Koiran hammasharjallamme on Yhdysvaltain FDA- ja CPSC-sertifikaatit.
2) Se on suunniteltu Yhdysvalloissa ja se on jo saanut patentin. Hammastahna painetaan pitkään uraan yläreiästä. Kymmenet harjat peittävät ympärillä varmistaakseen, että koirasi hampaat ovat syvemmät ja tehokkaammat. Koiranjalustalla, joka EI putoa helposti ja pitää maata tukevasti. Se on kätevin ja turvallinen tapa harjata hampaasi.

3) 360 astetta pyöreät hampaat 4 sivulla ja sopivat mukavasti koiran suuhun. Terveemmät hampaat tekevät koirastasi eloisamman ja viihtyvät yhdessä onnellisemmin.

4) Makea tuoksu houkuttelemaan koirasi rakastavat pureskella hammasharjaa, jotta he voivat huolehtia suun terveellisyydestään ja säästää aikaasi koiran hampaiden harjaamiseen. Se sopii koirille, joiden paino on 21-40 LBS. 20kg asti.

Koko ---- 11,5cm * 5,7cm

Koirille 40LBS + valitse myymälämme malli suurena koossa. Suosittelemme, että tarkkailet koiraasi joka pureskelee päivittäin noin 3-5 minuuttia, (tänä aikana ei suositella) Jos hän ei tykkää pureskella, voit lisätä koiran hammasharjaan koiranruokaa tai makeisia kannustaaksesi. häntä / häntä.

5) Helppo puhdistaa: Suosittelemme, että puhdistat hammasharjan jokaisen pureman jälkeen, sen voi pestä vedellä tai saippualla tai astianpesukoneessa.

Se on ihanteellinen tapa harjata koirasi hampaat, koska se on turvallista ja mukavaa.

Jingsheng-koiran hammasharja on suunniteltu Yhdysvalloissa ja se on saanut Yhdysvaltain FDA-sertifikaatin ja CPSC-sertifikaatin 2019 varmistaakseen, että asiakkaamme voivat luottaa koiranhammasharjoihimme.

Jingsheng koiran hammasharja valitsee turvallisen materiaalin: Koiran hammasharjatikku on valmistettu luonnonkumista, joka on erittäin kestävä, myrkytön ja ympäristöystävällinen. Se on 100 % elintarviketurvallista ihmisille ja koirille.

Kuinka käytän hammasharjan vipua?

Paina hammastahna koiran hammasharjan reikään ja anna sitten hammastahnan valua säiliöön ja tulla ulos pienistä reikistä harjaa pitkin.

Anna koirasi pureskella 3-5 minuuttia valvonnassasi. Jos koiranpentu ei tykkää pureskella, lisää hänen haluamansa ruoka hammasharjan vipuun (sijoita kumiosan alle) houkuttelemaan häntä.

3. Puhdistaaksesi tehokkaammin suosittelemme, että vaihdat uuden hammasharjan kolmen kuukauden välein.

Artikkelin numero

c19f9bfd-1060-41b0-80ea-ad4d88f7cbfe


Asiakasarviot

2,0(1)

Lotta

kuukausi sitten

Tyvärr lyckades min hund bita sönder den när han fick tugga på den, den tredje gången. Då hade han haft den ett par- tre minuter bara. Så den var inte särskilt tuggsäker... ( jag har en mellanstor/nättare bordercollieblandning)