Celly® Hexalite Lite -kuori Samsung Galaxy S20:lle - 2 metrin pudotus TransparentCelly® Hexalite Lite -kuori Samsung Galaxy S20:lle - 2 metrin pudotus TransparentCelly® Hexalite Lite -kuori Samsung Galaxy S20:lle - 2 metrin pudotus Transparent

Celly® Hexalite Lite -kuori Samsung Galaxy S20:lle - 2 metrin pudotus Transparent

€6,99


Arvioitu toimitus

ke, 28 syys - to, 6 loka

1-7 työpäivääTuotteen kuvaus

Celly Hexalite Lite -kuori Samsung Galaxy S20 -puhelimelle - LäpinäkyväCelly Hexalite tarjoaa lisäsuojaa matkapuhelimeesi. Hexalite on erittäin kestävä kuori, joka on testattu heitoilla 2 metrin korkeudesta.

Hexalite on varustettu erityisellä sisäkerroksella korkealaatuista termoplastista polyuretaania (TPU) ja kovaa polykarbonaattia (PC) takana, mikä takaa maksimaalisen kestävyyden iskuja, putoamista ja naarmuja vastaan.

DOP TESTED 2M - Paras suoja taattu 2 metrin pudotustestin ansiosta!

PARAS LAATU TAKATTU - Celly työskentelee joka päivä tarjotakseen asiakkailleen sertifioituja ja korkealaatuisia tuotteita, jotka eivät sisällä myrkyllisiä aineita (REACH). Varma lisävarusteidemme korkeista laatustandardeista. Takaamme jokaiselle asiakkaalle elinikäisen takuun ostetulle tuotteelle, takaamme heksaliittipinnoitteen materiaalivikoja ja/tai vaurioita vastaan sekä viallisten ja rikkinäisten uusien.

ANTI CHOCK SHIELD - Hexalite on varustettu erityisellä sisäkerroksella korkealaatuista termoplastista polyuretaania (TPU) ja kovaa polykarbonaattitaustaa, joka varmistaa maksimaalisen putoamisen, putoamisen ja naarmuuntumisenkestävyyden.

KIIKKUVAIMUSJÄRJESTELMÄ - Hexalite takaa lisäsuojan älypuhelimesi reunoja ja kulmia vastaan. Se on suunniteltu vaimentamaan iskuista aiheutuvia iskuja, mikä vähentää älypuhelimen sisäisten ja ulkoisten osien vaurioitumisen riskiä vahingossa tapahtuvien putoamisen seurauksena.

Hexalite takaa lisäsuojan älypuhelimesi reunoja ja kulmia vastaan.

Se on suunniteltu vaimentamaan iskuista aiheutuvia iskuja, mikä vähentää älypuhelimen sisäisten ja ulkoisten osien vaurioitumisriskiä vahingossa tapahtuvien putoamisen seurauksena.

Celly Hexalite Lite -kuori Samsung Galaxy S20 - Transparent -puhelimelle on varustettu erityisellä sisäkerroksella korkealaatuista termoplastista polyuretaania (TPU) ja kovaa polykarbonaattia (PC) takaamaan maksimaalisen kestävyyden iskuja, putoamista ja naarmuja vastaan. Hexalite takaa lisäsuojan älypuhelimesi reunoja ja kulmia vastaan. Se on suunniteltu vaimentamaan iskuja, mikä vähentää älypuhelimen sisäisten ja ulkoisten osien vaurioitumisen riskiä tahattomien vikojen vuoksi
Tekniset ominaisuudet

 • Tuotemerkki / Valmistaja: Celly
 • Suunniteltu: Samsung Galaxy S20
 • Väri: Läpinäkyvä
 • Materiaali Polykarbonaatti, termoplastinen polyuretaani (TPU)
 • Tuotekuvaus Celly Hexalite - takakuori matkapuhelimelle
 • Tuotetyyppi Takakuori matkapuhelimelle • Hexalite on varustettu erityisellä sisäkerroksella korkealaatuista termoplastista polyuretaania (TPU) ja kovaa polykarbonaattia (PC) takana, mikä varmistaa maksimaalisen kestävyyden iskuja, putoamista ja naarmuja vastaan.
 • PARAS LAATU TAKATTU - Celly työskentelee joka päivä tarjotakseen asiakkailleen sertifioituja ja korkealaatuisia tuotteita, jotka eivät sisällä myrkyllisiä aineita (REACH). Varma lisävarusteidemme korkeista laatustandardeista. Takaamme jokaiselle asiakkaalle elinikäisen takuun ostetulle tuotteelle, takaamme heksaliittipinnoitteen materiaalivikoja ja/tai vaurioita vastaan sekä viallisten ja rikkinäisten uusien.
 • ANTI CHOCK SHIELD - Hexalite on varustettu erityisellä sisäkerroksella korkealaatuista termoplastista polyuretaania (TPU) ja kovaa polykarbonaattitaustaa, joka varmistaa maksimaalisen putoamisen, putoamisen ja naarmuuntumisenkestävyyden.
 • KIIKKUVAIMINTAJÄRJESTELMÄ - Hexalite takaa lisäsuojan älypuhelimesi reunoja ja kulmia vastaan. Se on suunniteltu vaimentamaan iskuista aiheutuvia iskuja, mikä vähentää älypuhelimen sisäisten ja ulkoisten osien vaurioitumisen riskiä vahingossa tapahtuvien putoamisen seurauksena.
 • Celly Hexalite Lite -kuori Samsung Galaxy S20 - Transparent -puhelimelle on varustettu erityisellä sisäkerroksella korkealaatuista termoplastista polyuretaania (TPU) ja kovaa polykarbonaattia (PC) takaamaan maksimaalisen kestävyyden iskuja, putoamista ja naarmuja vastaan. Hexalite takaa lisäsuojan älypuhelimesi reunoja ja kulmia vastaan. Se on suunniteltu vaimentamaan iskuja, jotka

Väri

Transparent

Paino, gramma

50

Artikkelin numero

9e7be371-39bf-42ab-9c46-d673033651b7


Celly® Hexalite Lite -kuori Samsung Galaxy S20:lle - 2 metrin pudotus Transparent

€6,99


Arvioitu toimitus

ke, 28 syys - to, 6 loka

1-7 työpäivää
Näytä kaikki tämän tuotemerkin tuotteet

Celly

Tarjouksia sinulle