CE -sertifikaatti Digitaalinen kuumelämpömittari Nestekidenäyttöinen kuumelämpömittariCE -sertifikaatti Digitaalinen kuumelämpömittari Nestekidenäyttöinen kuumelämpömittariCE -sertifikaatti Digitaalinen kuumelämpömittari Nestekidenäyttöinen kuumelämpömittari

€8,99

CE -sertifikaatti Digitaalinen kuumelämpömittari Nestekidenäyttöinen kuumelämpömittari

Nopea toimitusma, 23 touko - ti, 24 touko1-2 työpäivää

Tuotteen kuvaus

Digitaalinen kuumelämpömittari LCD -näytöllä. Helppokäyttöinen ja pakollinen kotona!
Lämpömittari mittaa lämpötilan 60 sekunnissa tarkasti 0,1. Voit käyttää sitä mittaamaan suun kautta, peräsuolen kautta tai kainalosta.

Lisäksi se kytketään pois päältä käytön jälkeen. Tämä säästää akkuja ja on siksi myös hyvä ympäristölle. Lämpömittarissa on digitaalinen näyttö, joka näyttää 32-42 astetta.

Koska se on vedenpitävä, voit puhdistaa sen helposti. Tämän lämpömittarin ansiosta voit mitata lapsesi tai lapsesi lämpötilan minuutissa.

Tässä digitaalisessa kuumelämpömittarissa on kaikki mitä haluat tämän tyyppiseltä tuotteelta! Se on helppokäyttöinen ja mittaa nopeasti lämpötilan erittäin tarkasti.
Pakollinen kotona!
Kuumalämpömittari on yksi yksinkertaisimmista ja tehokkaimmista tavoista seurata, miltä sinusta ja perheestäsi tuntuu - pakollinen kotona! Tämä alle 14 senttimetrin pituinen ja 11 gramman painoinen digitaalinen lämpömittari on myös täydellinen mukaasi matkalle. Pieni koko helpottaa myös lämpömittarin säilyttämistä, kun sitä ei käytetä.
helppokäyttöinen
Kuten sanoin, lämpömittari on erittäin helppo aloittaa ja käyttää, koska siinä on vain yksi painike, jota käytät tuotteen käynnistämiseen ja sammuttamiseen.
Kun mittaus on valmis, lämpömittari piippaa, mikä tarkoittaa, että voit keskittyä pitämään sen paikallaan mittauksen aikana sen sijaan, että miettisit, oletko pitänyt sitä paikallaan riittävän pitkään vai et.
Tuloksen lukemiseksi sinun tarvitsee vain katsoa tuotteen etupuolen kirkasta nestekidenäyttöä. Siellä näet lämpötilan ° C. Voit myös muuttaa lämpötila -asetusta nähdäksesi tuloksen ° F: nä pitämällä painiketta painettuna noin 3 sekuntia, kun lämpömittari on pois päältä.
Nopea mittauskyky
Parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi lämpömittaria on pidettävä yhdessä paikassa noin 60 sekuntia. Voit mitata kehon lämpötilaa suun kautta, peräsuolen kautta tai kainalosta. Tämän avulla voit valita haluamasi kehon osan, joka antaa parhaan tuloksen.
Erittäin tarkka mittaus
Lämpömittari on suunniteltu mittaamaan erittäin tarkasti - virhemarginaali on vain 0,1 ° C. Se poistaa kaiken epävarmuuden ja helpottaa tietoisen päätöksen tekemistä esim. pitäisikö lasten mennä kouluun vai ei.


Kuten otsikko selittää, yhteensopiva akku sisältyy jo ostokseen! Akku sijaitsee lämpömittarin sisällä, mikä tarkoittaa, että se on käyttövalmis heti, kun avaat pakkauksen. Jos sinun on joskus vaihdettava paristo, voi olla hyvä tietää, että se on AG3 -nappiparisto, josta tuote saa virtaa.
Jos haluat vaihtaa pariston, sinun on vain poistettava lämpömittarin takimmainen sininen osa, poistettava vanha paristo ja asetettava uusi - sitten se toimii jälleen normaalisti! Akku kestää kuitenkin pitkään, ei vähiten automaattisen sammutustoiminnon ansiosta, joka minimoi akun tuhlauksen.
Ominaisuudet:

Erittäin helppokäyttöinen
Piippausääni, joka ilmoittaa, kun mittaus on valmis
Pieni ja helppo ottaa mukaasi
Mittaa lämpötilan joko ° C tai ° F
automaattinen sammutus

Tekniset tiedot:

Näyttö: LCD -näyttö
Väri: valkoinen ja sininen tai valkoinen paristokotelo. Toimitetaan lajittelematta.
Mittausaika: 60 sekuntia
Mittausalueet: suun, peräsuolen, kainalon
Tarkkuus: ~ 0,1 ° C / ~ 0,2 ° F
Mittausalue celsiusasteessa: 32-42 ° C
Mittausalue Fahrenheitissa: 89,6-109,4 ° F
Akku: AG3 -nappiparisto
Pituus: 13,5 cm
Leveys: 1,5 cm
Korkeus: 0,8 cm
Paino: 11 grammaa

Paino, gramma

30

Artikkelin numero

8689b44e-eca2-4e7c-848b-88850f9fa059