8 Pack Keskuudessamme hahmoja Rakennuspalikat Rakennuspalikat 8. malli8 Pack Keskuudessamme hahmoja Rakennuspalikat Rakennuspalikat 8. malli8 Pack Keskuudessamme hahmoja Rakennuspalikat Rakennuspalikat 8. malli

€96

€54

8 Pack Keskuudessamme hahmoja Rakennuspalikat Rakennuspalikat 8. malli

Arvioitu toimitusto, 2 kesä - ma, 6 kesä8-10 työpäivää

Tuotteen kuvaus

8kpl keskuudessamme pelihahmo, hahmot nuket rakennuspalikat, avaruusastronauttihahmot malli rakennuspalikat tiilet toimintahahmo lasten lelut lasten lahja

Pelihahmot: Makuuhuone, olohuone, ruokasali ja jopa haluamasi paikka, sitä voidaan käyttää erinomaiseen sisustukseen. Kuusikimppujen koristeluun, sopii puutarhan koristeluun, mikromaisemiin, pulloihin, lasiastioihin, pöytiin, nukkekoteihin, mehikasveihin, kasveihin, pöytiin, koteihin.
Materiaali: Lelu on valmistettu korkealaatuisesta ABS -materiaalista, jota ei ole helppo muuttaa, se on herkkä ja erittäin pehmeä ja mukava.
Jokainen nuken osa voidaan purkaa, voit vain koota sen suosikkimuotoosi.
Nuken koko: Noin 4 cm / 6 tuumaa pitkä. Koko on pieni ja helppo kuljettaa, voit käyttää sitä milloin ja missä tahansa. Kauniit ja runsaat miniatyyriset koristussarjat luovat elävän juhlatunnelman.
Täydellinen lahja: Tämä nukkelelu on saanut inspiraationsa kuuluisasta pelistä. Tämä on täydellinen lahja tämän pelin faneille. Tulet rakastumaan häneen. Täydellinen joululahja lapsille, ystäville ja perheelle.

Tekniset tiedot
Materiaali: ABS
Väri: punainen, keltainen, vihreä, sininen, violetti, oranssi, musta, vaaleanpunainen
Koko: noin 10 cm / 3,9 "korkea
Tilaisuus: Sopii makuuhuoneisiin, olohuoneeseen, toimistoon / työpöydälle, ostoskeskukseen
Paketti sisältää
8 sarjaa x nuken lohkoa (8 kuvamallia)

Artikkelin numero

7221304d-8778-4c49-932e-3d98f4c90567