3850 kpl akryylihelmiä 3 mm 7 mm kirjehelmiä korujen valmistukseen3850 kpl akryylihelmiä 3 mm 7 mm kirjehelmiä korujen valmistukseen3850 kpl akryylihelmiä 3 mm 7 mm kirjehelmiä korujen valmistukseen
Pidempi toimitus

€40

€20

3850 kpl akryylihelmiä 3 mm 7 mm kirjehelmiä korujen valmistukseen

Pidempi toimitusaikama, 1 elo - to, 4 elo18-21 työpäivää

Tuotteen kuvaus

Kuvaus:
Pakkaus sisältää: Kirjehelmiä ja rakkaushelmiä on noin 35 kpl ruudukkoa kohti, 3 mm riisihelmiä on noin 240 kpl ruudukkoa kohti.
Laaja käyttö: Pienet lasihelmet eri väreissä ovat loistavia inspiroimaan luovuutta. Helmiä CAN yhdistää muiden tyylisten helmien kanssa tehdäksesi upeita käsintehtyjä lahjoja. Käytä helmien kutomiseen, helmikoristeluun, kirjontaan, ompelemiseen ja muuhun askarteluun.
Korkealaatuinen materiaali: Korujen valmistukseen tarkoitetut käsityölasihelmet ovat hyvin valmistettuja, kestäviä ja tukevia, sileitä ja hyvin muotoiltuja, eivät haalistu eikä niitä ole helppo rikkoa.
Paras lahjaidea: Korujen valmistushelmet ovat täydellinen syntymäpäivä- ja joululahja lapsille. Upea sarja tee-se-itse-rannekorulle, kaulakorulle, pukukoristeelle, korutarvikkeille, lahjoille, vaatteille, kengille, laseille jne.
Säilytyslaatikolla: Case on 28 ristikkoa kiinteillä jakajilla. Jokainen väri on omassa osastossaan. se ¡¯ s helppo pitää kaikki helmet järjestyksessä.
Erittely:
Materiaali: Akryyli
Koko: 3mm, 4x7mm
Pakkaus sisältää: 1 set helmiä
Huomautus:
Väri voi olla hieman erilainen kunkin yksittäisen näytön värikalibroinnin vuoksi.
Salli pieni mittauspoikkeama manuaalisen mittauksen vuoksi.

Kuvio

D

Artikkelin numero

c3465b41-3ee0-424a-82d6-e757c70bab29

Asiakasarviot

5,0(1)

Ebba

kaksi kuukautta sitten

Väldigt värt för den pengen. Smidig förpackning, toppen att man fick med tråd.


Tarjouksia sinulle