2 kpl iPhone 7/8 / X -sovitin 2-in-1 / Kuuntele musiikkia ja lataa samaan aikaan 2st black yellow2 kpl iPhone 7/8 / X -sovitin 2-in-1 / Kuuntele musiikkia ja lataa samaan aikaan 2st black yellow2 kpl iPhone 7/8 / X -sovitin 2-in-1 / Kuuntele musiikkia ja lataa samaan aikaan 2st black yellow

€19,49

€9,49

2 kpl iPhone 7/8 / X -sovitin 2-in-1 / Kuuntele musiikkia ja lataa samaan aikaan 2st black yellow

Arvioitu toimituske, 13 heinä - pe, 15 heinä8-10 työpäivää

Tuotteen kuvaus

2kpl iPhone 7/8 / X / XS / XS MAX / XR -sovitin 2-in-1 / Kuuntele musiikkia ja lataa samanaikaisesti

Mini Dual Lightning Adapteri iPhone 7/8 / X / XS / XS MAX / XR

Audiosovitin iPhone 7/8 / X / XS / XS MAX / XR kuulokkeet mikrofonitoiminnolla

Yhdistä Lightning-kuulokkeet ja laturi iPhoneen/iPadiin samanaikaisesti. Täydellinen, kun sinun on ladattava matkapuhelinta musiikin kuuntelun aikana. Tukee myös iPhonen/iPadin nopeaa latausta.

Kapselin muotoinen sovitin iPhone 7/8 ja 7 Plus / 8 Plus X XS XR ja iPhone XS MAX -laitteille, joka antaa sinulle mahdollisuuden ladata iPhonen akkua, mutta samalla kuunnella suosikkimusiikkiasi tai puhua keskustelussa. Adapteri koostuu kahdesta sisääntulosta, joihin voit liittää Lightning-kaapelin (laturi) toiseen porttiin ja kuulokkeet Lightning-liittimellä toiseen. Erittäin joustava ratkaisu sinulle, joka on turhautunut, kun et pysty käyttämään matkapuhelintasi täysin latautuessaan.

Et voi yhdistää kahta paria kuulokkeita samanaikaisesti

Kun Apple poisti tavallisen kuulokeliittimen iPhone 7:stään, monet olivat pettyneitä, koska he eivät voineet enää ladata matkapuhelintaan ja kuunnella musiikkia kuulokkeista samanaikaisesti. Tämä "ongelma" on nyt ratkaistu tällä älykkäällä sovittimella. Vihdoinkin voit nauttia musiikista / puhua ja ladata matkapuhelintasi samanaikaisesti! Sovitin tukee jopa kaikkia Applen tuotteita, joissa on Lightning-portti (sekä iPhone että iPad). Toimii myös iOS 10:ssä ja 11:ssä tai uudemmissa. Tuki jopa 24-bittiselle / 48 kHz äänelle.

Tällä mallilla on mahdollista puhua ja ladata samanaikaisesti. Kuulokkeiden ohjaus toimii myös yhdessä tämän sovittimen kanssa.

Siinä on kaksi väriä vihreä / valkoinen ja musta / keltainen

Sopii kaikkiin iPhoneihin, joissa on salama, kuten: iPhone7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPohone XS MAX, iPhone XR

Artikkelin numero

fc8134b7-b5d6-469d-b44e-b65c2b158f1f

Asiakasarviot

1,0(1)

Saliha

yhdeksän kuukautta sitten

Funkade knappt när jag fick den