2 kpl iPhone 7/8 / X -sovitin 2-in-1 / Kuuntele musiikkia ja lataa samaan aikaan 1st black +1st white green2 kpl iPhone 7/8 / X -sovitin 2-in-1 / Kuuntele musiikkia ja lataa samaan aikaan 1st black +1st white green2 kpl iPhone 7/8 / X -sovitin 2-in-1 / Kuuntele musiikkia ja lataa samaan aikaan 1st black +1st white green

2 kpl iPhone 7/8 / X -sovitin 2-in-1 / Kuuntele musiikkia ja lataa samaan aikaan 1st black +1st white green

€9,49


Arvioitu toimitus

to, 13 loka - ma, 17 loka

8-10 työpäivääTuotteen kuvaus

2kpl iPhone 7/8 / X / XS / XS MAX / XR -sovitin 2-in-1 / Kuuntele musiikkia ja lataa samanaikaisesti

Mini Dual Lightning Adapteri iPhone 7/8 / X / XS / XS MAX / XR

Audiosovitin iPhone 7/8 / X / XS / XS MAX / XR kuulokkeet mikrofonitoiminnolla

Yhdistä Lightning-kuulokkeet ja laturi iPhoneen/iPadiin samanaikaisesti. Täydellinen, kun sinun on ladattava matkapuhelinta musiikin kuuntelun aikana. Tukee myös iPhonen/iPadin nopeaa latausta.

Kapselin muotoinen sovitin iPhone 7/8 ja 7 Plus / 8 Plus X XS XR ja iPhone XS MAX -laitteille, joka antaa sinulle mahdollisuuden ladata iPhonen akkua, mutta samalla kuunnella suosikkimusiikkiasi tai puhua keskustelussa. Adapteri koostuu kahdesta sisääntulosta, joihin voit liittää Lightning-kaapelin (laturi) toiseen porttiin ja kuulokkeet Lightning-liittimellä toiseen. Erittäin joustava ratkaisu sinulle, joka on turhautunut, kun et pysty käyttämään matkapuhelintasi täysin latautuessaan.

Et voi yhdistää kahta paria kuulokkeita samanaikaisesti

Kun Apple poisti tavallisen kuulokeliittimen iPhone 7:stään, monet olivat pettyneitä, koska he eivät voineet enää ladata matkapuhelintaan ja kuunnella musiikkia kuulokkeista samanaikaisesti. Tämä "ongelma" on nyt ratkaistu tällä älykkäällä sovittimella. Vihdoinkin voit nauttia musiikista / puhua ja ladata matkapuhelintasi samanaikaisesti! Sovitin tukee jopa kaikkia Applen tuotteita, joissa on Lightning-portti (sekä iPhone että iPad). Toimii myös iOS 10:ssä ja 11:ssä tai uudemmissa. Tuki jopa 24-bittiselle / 48 kHz äänelle.

Tällä mallilla on mahdollista puhua ja ladata samanaikaisesti. Kuulokkeiden ohjaus toimii myös yhdessä tämän sovittimen kanssa.

Siinä on kaksi väriä vihreä / valkoinen ja musta / keltainen

Sopii kaikkiin iPhoneihin, joissa on salama, kuten: iPhone7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPohone XS MAX, iPhone XR

Artikkelin numero

d067ab14-f75f-4d32-b6e9-98b2d80116a3


Asiakasarviot

1,0(1)

Saliha

vuosi sitten

Funkade knappt när jag fick den


2 kpl iPhone 7/8 / X -sovitin 2-in-1 / Kuuntele musiikkia ja lataa samaan aikaan 1st black +1st white green

€9,49


Arvioitu toimitus

to, 13 loka - ma, 17 loka

8-10 työpäivää
Näytä kaikki tämän tuotemerkin tuotteet

Trade Max