USB-kaapelit

339 Edullisia ostoksia

Täydennä iPhonen laturi USB-kaapeleilla

Älypuhelimen mukana tulee toki puhelimen laturi. Mutta miltä kuulostaisi kolmemetrinen USB-kaapeli, jolla voit ladata puhelinta, vaikka olisit huoneen toisessa päässä? Sellaisia tarjoaa Fyndiq ja vielä monissa eri väreissä, mm. vaaleanpunaisena, punaisena, vihreänä ja sinisenä. Näiden kaapeleiden avulla kaikki on helpompaa ja hauskempaa. Vielä hauskempaa on, että saat ne tilattua edullisesti vain muutamalla klikkauksella!

Vinkkejä onnistuneeseen ostoon

Nyt kun olet vauhdissa, osta kerralla useampi kaapeli. Kuljetus on saman hintainen ostostesi määrästä riippumatta. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat reklamoida tuotteesta, ota yhteys Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua mielellämme.

Aina on hyvä olla ylimääräinen laturi

Olipa sinulla sitten iPhone 4, iPhone 5 tai jokin muu malli, puhelin ei pärjää ilman laturia. Siksi voi olla hyvä ostaa useampi laturi kerralla, jotta sinulla olisi aina yksi varalle, jos käytössä oleva häviää tai menee rikki. Fyndiqin valikoimassa on useita USB-kaapeleita, jotka toimivat laturin tavoin. Oli hakusessa sitten pimeässä näkyvä LED-kaapeli tai sotkeutumaton USB-kaapeli, voit olla varma, että ostaessasi tuotteen meiltä, et varmasti kadu päätöstäsi.