Maksa nopeasti ja helposti MobilePay

Maksa nopeasti ja helposti MobilePay

AloitussivuKampanjat
Ystävänpäivälahja - suuri valikoima lahjoja hyvään hintaan ja halvalla toimituksella

Ystävänpäivälahja

Vuoden romanttisin juhalpyhä - Ystävänpäivä! Joka vuosi 14. helmikuuta juhlimme rakkautta sen kaikissa muodoissa. Se ei ole vain parisuhteessa olevien ihmisten pyhä, vaan se on päivä, jolloin pääset ilahduttamaan tärkeitä ihmisiä elämässäsi, jotka piristävät päivääsi ja joista olet kiitollinen. Etsitpä sitten täydellistä lahjaa miehellesi, vaimollesi, tyttärellesi, siskollesi, poikaystävällesi tai myös parhaalle ystävällesi, löydät paljon täältä Fyndiqistä!

Ystävänpäivän lahjavinkit

Osoita arvostusta ystävänpäivänä – löydä lahjat meiltä! Olemme koonneet upeita lahjaehdotuksia toiselle puoliskollesi.

Löydä ideaalinen rakkauden lahja

Lahjan antaminen rakastamallesi ihmiselle on loistava tapa osoittaa, kuinka paljon arvostat häntä. Lisäksi pääset vielä lähemmäksi, kun näet täydellisen lahjan saamisen ilon! Kyse on sen titeämisestä, mistä toinen pitää ja mikä olisi hänelle käytännöllinen – onko hänellä harrastuksia, kiinnostuksen kohteita tai suosikkiasioita?

Ystävänpäivälahja: Poikaystävälle

Tämä on täydellinen tilaisuus ostaa jotain, mitä poikaystäväsi ei koskaan ostaisi itselleen, mutta saisi mielellään lahjaksi! Kuten esimerkiksi ihana Shiatsu-hierontatyyny jäykille hartioille. Monipakkaus värikkäitä sukkia ei varmasti myöskään menisi pieleen.

Ystävänpäivälahja: Tyttöystävälle

Arvostaako tyttöystäväsi rakkauskuponkien saamista sinulta? Kuponki "aamiaiselle sängyssä" ja toinen "kukkia sinulle töihin" tekisi jokaisen tytön onnelliseksi! Talvella myös jalat kylmenevät helposti, joten miten olisi lämpötossut pitämään tyttöystäväsi lämpimänä tänä talvena?

Ystävänpäivälahja: Lapsille

Lapsilla on niin monia kiinnostuksen kohteita, ja iästä riippuen voi olla vaikea tietää, mitä he haluaisivat. Miksi et ostaisi pienemmille lapsille valtavaa nallekarhua, jonka he voivat pitää huoneessa, nukkua tai jonka kanssa leikkiä ystävien kanssa? Jos sinulla on lapsi, joka rakastaa rentoutumista, suosittelemme selänrapsutin maksimaaliseen rentoutumiseen. Tai jos teini-ikäinen on teen ystävä, suosittelemme söpöä teepidikettä, joka tekee teehetkestä entistä hauskemman!

Uniikit lahjavinkit

Kun joku on sinulle tärkeä, voi joskus olla vaikeaa välittää kaikkia tunteita hänelle. Siksi lahjojen antaminen ystävänpäivänä on niin arvokas teko, koska se on ainutlaatuinen tilaisuus näyttää tunteita erityisellä tavalla. Jos etsit vinkkejä siitä, miten voit antaa läheisellesi erityisen lahjan, lue eteenpäin.

Muuta muisto lahjaksi

Sinulla on luultavasti useita hyviä muistoja yhdessä sinulle tärkeän henkilön kanssa. Mikset valitse muistoa ja tee siitä lahjas? Jos olet esimerkiksi matkustanut tyttöystäväsi kanssa ja sinulla on paljon polaroidivalokuvia yhdessä, voit ostaa tämän magneettisen minivalokuvakehyksen ja liittää siihen suosikkikuvasi matkalta - näin hänellä on ikuinen muisto, jonka hän voi laittaa yöpöydälle! Tai jos sinä ja paras ystäväsi olette olleet kiinnostuneita tarot-korteista jo kauan ja rakastatte kaikkea mystistä, voit ostaa tarot-paketin ja antaa lahjaksi taikuutta! Kun annat lahjan, jolla on symbolinen merkitys, osoitat, että et välitä vain henkilöstä, vaan myös arvostat yhdessä vietettyä aikaa.

Lisää kultareunus arkeen

Ei ole aina helppoa tietää, mitä ostaa lahjaksi niille, joilla näyttää jo olevan kaikkea. Etenkin näille ihmisille voi olla hyvä idea ostaa lahja, joka tuo juhlaa arkeen! Sen sijaan, että antaisit perinteisen ystävänpäivälahjan koostuen ruusuista ja suklaasta, miksi et vaihtaisi tavallisia ruusuja kullattuihin ruusuihin? Täydellinen sisustustuote henkilölle, jolla on jo kaikkea - ja olemme melko varmoja, että tämä on jotain, jota heillä ei vielä ole kotona. Voit myös varmistaa rakkauden tunnettaantamalla juhlan aikana juhlallisia koristeita, kuten näitä punaisella konfetilla täytettyjä ilmapalloja.